• +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen
  • +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen

Royalbarzz® Premium Wrist Wraps - MIDNIGHT BLUE

€ 14,95

Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

De Premium wrist wraps van Royalbarzz® bieden de juiste bescherming en versteviging voor ieder persoon. Door de klittenbandsluiting en de materiaalkeuze kwamen deze polsbandjes als beste uit de test door ons atleten testpanel.

Bent u op zoek naar een goede ondersteuning van uw polsen, zodat pijn & irritatie wordt verminderd? Of zoek je een manier om je sportprestaties te verbeteren? Deze stevige polsbandjes geven je de versteviging en ondersteuning die je nodig hebt!


Verbeter uw sportprestaties.Of je nu calisthenics, crossfit, fitness of een andere krachtsport beoefent, deze verstelbare polsbandjes bieden je altijd de juiste ondersteuning die je nodig hebt. Op korte termijn beschermen de polsbandjes tegen stress, irritatie en spierpijn, terwijl de polsbandjes op lange termijn vermoeidheid en slijtage aan je polsen verminderen. Uiteraard kunnen de polsbandjes ook als polsbrace worden gebruikt. Met een betere polsondersteuning kun je als atleet langer trainen, sneller herstellen en in de toekomst betere resultaten ervaren.


Altijd de beste ondersteuningDe linker en rechter polsbandjes hebben beide een maat die iedereen past. Door middel van stevig klittenband kun je de polsband zo verstellen dat de steun geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Pas het klittenband iets losser aan als je de flexibiliteit aankan, iets strakker als je meer stevigheid en ondersteuning wilt. Daarnaast zit er een handige duimlus op de polsbandjes zodat de polsband altijd op de goede plek blijft zitten.Voor ieder type atleet zijn eigen stijl Royalbarzz® heeft voor ieder mens een kleurstijl. De uitstraling van de polsbandjes maakt je sportoutfit helemaal af.


Stijl kleurkeuze:

- Neon groen

- Oranje koning

- Rood bloed

- Middernacht blauw


Voordelen:

✓ Versterking en versterking van de polsen om pijn te verminderen.

✓ Verbetering van sportprestaties en flexibiliteit

✓ Korte termijn: beschermt tegen stress, irritatie en minder spierpijn

✓ Langdurige vermoeidheid en slijtage aan uw polsen.

✓ Voorzien van een handig en stevig klittenband om de polsband te sluiten

✓ Verschillende stijlkleuren beschikbaar

✓ Maakt je sportoutfit compleet

✓ Als beste uit de test komen


Specificaties

- Aantal stuks: 2 polsbandjes

- Materiaal: hoogwaardig elastisch polyester / katoen

- Kleur: Groen, Blauw, Oranje, Rood.

- Maat: een maat


We weten dat irritatie of pijn bij planches of handstanden vervelend is. Bestel vandaag nog uw Royalbarzz® Premium Wrist Wraps en verbeter direct uw sportprestaties!