• +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen
  • +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen

Royalbarzz® Godlike Grip Vloeibaar Magnesium - 250ML

€ 16,95
-6%

€ 15,95

Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Royalbarzz® Godlike Grip Liquid Chalk® is ontwikkeld door de ervaren calisthenics organisatoren van Royalbarzz Calisthenics Organisatie. Onze vloeibare magnesium kan bij alle wedstrijden en trainingen gebruikt worden om zweten te verminderen en de gripkracht te verbeteren. Het kan op de handen of voeten worden aangebracht.


Extra grip nodig? - #Royalbarzz heeft jou gedekt.We hebben onze vloeibare magnesiumformule zorgvuldig geoptimaliseerd, met rigoureuze tests op professionele atleten om de perfecte mix van prestatie-ingrediënten te ontwikkelen.


✓ Godlike Grip - zodat u optimaal kunt trainen!

✓ Kleinere doseringen - bespaart u geld!

✓ Minder zweet, minder uitglijden - zodat u zich kunt concentreren op uw training!

✓ Bijna geen stof - perfect voor sportscholen waar droog krijt niet is toegestaan!

✓ Gemakkelijk te gebruiken - wordt geleverd in een handige hersluitbare fles van 250 ml die gemakkelijk in je sporttas past!


Voor het beste resultaat bij het aanbrengen van de vloeibare magnesium, was en droog eerst uw handen en schud vervolgens de fles voordat u een kleine hoeveelheid vloeibare magnesium in uw handen spuit. Wrijf kort je handen tegen elkaar en je voelt direct het verschil.


Ons vloeibare magnesium klontert niet en laat vrijwel geen puinhoop of residu achter op kleding of uitrusting zoals traditionele poeder magnesium. Als je traint in een sportschool die het gebruik van krijt in poedervorm verbiedt, kan de Godlike Grip Liquid Chalk ook een geaccepteerd alternatief zijn.


De Godlike Grip Liquid Chalk van Royalbarzz is ideaal voor; Calisthenics, paaldansen, free running, gymnastiek, gewichtheffen, bergbeklimmen en nog veel meer krachtsporten. Godlike Grip Liquid Chalk zorgt voor een veilige grip wanneer u kracht wilt toepassen.


Belangrijkste voordelen:

- Verbetert uw grip- Vermindert zweethanden

- Kan prestaties verbeteren


Royalbarzz Godlike Grip Liquid Chalk is gemaakt van magnesiumcarbonaat en hoogwaardige laboratoriumkwaliteit + twee kleefstoffen en biedt atleten een schone, betrouwbare gripoplossing die een hele training of routine kan doorstaan zonder opnieuw te hoeven aanbrengen.


Dit unieke merk vloeibaar magnesium is verkrijgbaar in een hersluitbare fles van 250ML

Kwantumkorting

Aantal
Prijs per artikel
5 stuk(s) of meer
€ 15,10
10 stuk(s) of meer
€ 14,45