• +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen
  • +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen

Royalbarzz® False Gripz (zwart)

€ 24,95
-8%

€ 22,95

Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

De false gripz van Royalbarzz® veranderden elke pull-up bar, barbell en zelfs iedere parallette in extra dikke stangen. Trainen met een extra dikke bar! zet je spieren meer aan het werk tijdens krachttraining, waardoor je grotere en sterkere armspieren krijgt. De Royalbarzz® false gripz zijn ideaal voor calisthenics atleten, street workout beoefenaars, gewichtheffers, powerlifters en strongmen omdat je er sneller zichtbare resultaten mee haalt dan met een standaard training.

Royalbarzz® false gripz zijn gemakkelijk schoon te maken en mee te nemen, zodat je ze ook in het calisthenics park, op de sportschool of op reis kunt gebruiken.

Voordelen:
▶ Bevordert spiergroei
▶ Versterkt natuurlijke grip
▶ Simpel te bevestigen
▶ Hoge kwaliteit silicone
▶ Profiel voor optimale grip

De Royalbarzz® False gripz hebben haar naam te danken aan de calisthenics grip-methode "de false grip" en zorgen ervoor dat je zowel spierkracht als enorme grip kracht ontwikkelend. Onze bar grips zijn ietsjes kleiner dan de bekende variant (Fat Gripz™).

Specificaties:
- Kleur: Zwart of Rood
- Materiaal: Silicone
- Buiten Formaat: 10x5cm
- Binnen Formaat: 2.5dm
- Hoeveelheid: 1Paar met 2 stuks False Gripz


Hoe werken ze precies?
False Gripz maakt van elke Chin-up bar, paralletten, barbell en dumbell onmiddellijk dikke bars (twee keer zo dik).


Wat is er zo speciaal aan dikke bars?
Het gebruik van een dikke bar betekent meer spieren en kracht op je lichaam (voornamelijk de hand en onderarmen). Het produceert veel kracht en spiergroei in vergelijking met standaard apparatuur. Dikke bars zijn niet nieuw. Strongmen, powerlifting kampioenen en pro-atleten gebruiken ze al tientallen jaren. (Fat Gripz™ Original)


Waarom Royalbarzz® False Gripz gebruiken?
Waarom heeft het gebruik van een dikke bar dan effect? Dikke bars (en False Gripz) werken om vele redenen, waaronder:
- Verhoogde spieractivatie | dikkere handgrepen stimuleren veel meer spieractivatie in de handen, onderarmen, bovenarmen en het hele bovenlichaam.
- Meer spieractivering betekent veel grotere spier- en kracht gains!


Waarom kiezen voor False Gripz?
Ze worden onder de merknaam (Fat Gripz) al jaren gebruikt door duizenden atleten, militairen en o.a. kampioen bodybuilders Jay Cutler en Phil Heath, vele NFL-spelers, Special Forces soldaten, UFC vechters en CrossFitters. Ontwikkel vandaag nog de zelfde kracht en kwaliteit, alleen dan voor een voordeligere prijs!