• +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen
  • +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen

Royalbarzz® Aluminium Speed Rope (professioneel springtouw) Zwart

€ 14,95

Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

De Royalbarzz® speed jump rope heeft een maximale lengte van 3 meter. De lengte is makkelijk te verstellen en aan te passen aan je lichaam. De dunne staaldraad roteert sneller en is voorzien van een beschermende silicone coating. De Speed Rope voelt zeer licht aan en door de staaldraad blijft de draad in de juiste vorm. De massief aluminium handgrepen liggen prettig in de hand en zijn voorzien van gegraveerd handvat voor een goede grip.


Speed rope (springtouw) oefeningen zijn ideaal voor de opwarming en een geweldige manier om calorieën te verbanden en gewicht te verliezen. Maar daar blijft het niet bij. Met een speed springtouw kun je een sprongetje verder gaan door het aantal toeren op te voeren en meer geavanceerde (dubbele) sprongen te maken, waardoor je voetenwerk, behendigheid, coördinatie en algehele conditie zal verbeteren.


De Royalbarzz® Speed Rope is licht, handig opbergbaar en daarom perfect voor in iedereen zijn sporttas. De Speed ropes zijn verkrijgbaar in de kleur Rood en Zwart.


LET OP: professionele speed ropes hebben een PVC coating over de staaldraad zitten. Zodra je zonder "outdoor speed protector" op stenen gaat springen, zal de coating direct kapot gaan. Gebruik de speed rope (zonder speed protector) daarom alleen op zachte ondergronden zoals rubber, gras, zand of gladde vloer.


Op dit moment verkopen wij "nog" geen speed protectors. Bestel jou speed protectors via: https://touwtjespringen.com/winkel/outdoor-rope-protector/


SPEED ROPE PROTECTOR Ben je van plan bent om bijvoorbeeld buiten te trainen? Dan zal je springtouw door deze touwbescherming langer mee gaan. Het materiaal is gemaakt van flexibel rubber dat heel eenvoudig om het springtouw bevestigd kan worden. Het beschermd je springtouw zonder dat je inlevert op performance. Deze Outdoor Rope Protector is bovendien geschikt voor alle speedropes die in onze webwinkel beschikbaar zijn.


Kleur: zwart of rood

Materiaal: aluminium

Handvat: 18 cm

Touwlengte: 3,0 m

Techniek: kogellager

Volledig verstelbaar

Merk: Royalbarzz