• +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • Respect all, Fear none!
  • +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • Respect all, Fear none!

Royal Workout Deal #2 - rood

€ 53,90

€ 45,00

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

EINDEJAARS WORKOUT DEAL #2
Speciaal voor de feestdagen hebben wij 2 deals in 2 kleuren samengesteld, waarin onze bestsellers voor een leuke prijs worden aangeboden!

Wat zit er in dit pakket?
- 1x Godlike Grip Liquid Chalk (vloeibaar magnesium) 250ml
- 1x Speed Rope Pro (rood)
- 1 set van 2 False gripz (rood) *fat grips / bar grips

*Deze actie blijft online zolang de voorraad strekt of tot 31 December 2020*

Royalbarzz® Godlike Grip Liquid Chalk - is ontwikkeld door de ervaren calisthenics organisatoren van Royalbarzz Calisthenics Organisatie. Onze vloeibare magnesium kan bij alle wedstrijden en trainingen gebruikt worden om zweten te verminderen en de gripkracht te verbeteren. Het kan op de handen of voeten worden aangebracht.

Royalbarzz® speed jump rope - heeft een maximale lengte van 3 meter. De lengte is makkelijk te verstellen en aan te passen aan je lichaam. De dunne staaldraad roteert sneller en is voorzien van een beschermende silicone coating. De Speed Rope voelt zeer licht aan en door de staaldraad blijft de draad in de juiste vorm. De massief aluminium handgrepen liggen prettig in de hand en zijn voorzien van gegraveerd handvat voor een goede grip.

LET OP: professionele speed ropes hebben een PVC coating over de staaldraad zitten. Zodra je zonder "outdoor speed protector" op stenen gaat springen, zal de coating direct kapot gaan. Gebruik de speed rope (zonder speed protector) daarom alleen op zachte ondergronden zoals rubber, gras, zand of gladde vloer.

Royalbarzz® False Gripz -
veranderden elke pull-up bar, barbell en zelfs iedere parallette in extra dikke stangen. Trainen met een extra dikke bar! zet je spieren meer aan het werk tijdens krachttraining, waardoor je grotere en sterkere armspieren krijgt. De Royalbarzz false gripz zijn ideaal voor calisthenics atleten, street workout beoefenaars, gewichtheffers, powerlifters en strongmen omdat je er sneller zichtbare resultaten mee haalt dan met een standaard training.

Terug naar CALISTHENICS SHOP