• +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen
  • +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen

Ons verhaal

Royalbarzz Calisthenics Organisatie is opgericht op 5 januari 2015.

Royalbarzz calisthenics organisatie, staat ingeschreven bij de kvk sinds 1 Maart 2017 onder de naam Royalbarzz V.O.F.

Op 8 Augustus 2020 is Calisthenics Organisatie Royalbarzz opgehouden als V.O.F. Sinds 9 Augustus 2020, heeft oprichter Mike Beerens een doorstart gemaakt met nieuwe partners en grootse plannen, onder een nieuw KVK nummer, als eenmanszaak. Op ingang van het nieuwe KVK nummer is het calisthenics merk Royalbarzz opgericht.

De sport, en daarmee ook de calisthenics organisatie en de wedstrijden zijn dynamisch en staan daarom niet stil! Achter de schermen werken wij samen met verschillende partijen o,a de Barmania Pro en The Calisthenics Platform (en nog veel meer) om de sport te professionaliseren en klaar stomen voor een officiele sport die herkent wordt op olympisch niveau.

Sinds 2015 creëren en organiseren wij onze eigen calisthenics / street workout wedstrijden met als doel de sport promoten, vormgeven en de beoefenaars een podium bieden waar zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen tot ware atleten.

Elkaar helpen “Ons motto is Respect all, fear none ofwel behandel iedereen met respect en vrees niet om je bij de calisthenics community aan te sluiten. Verwelkomen, helpen en versterken, dat zit in de cultuur van onze sport. Elkaar helpen om beter, fitter en sterker te worden. Samenwerken, competitief op een respectvolle manier, ongeacht op welk niveau je instapt.

Het ervaren team van Royalbarzz Calisthenics Organisatie die zich de afgelopen 5 jaar hebben ingezet voor de sport promotie en wedstrijd ontwikkeling binnen Nederland, is trots dat het organiseren van onze wedstrijden een zeer belangrijke bijdrage geworden voor internationale & nationale sport erkenning!

Erkenning: Sinds April 2019, is royalbarzz de enigste officiële partner / land vertegenwoordiger van de World Street Workout & Calisthenics Federation “WSWCF”

Nieuws Archief: In de jaren dat Royalbarzz actief is in de Calisthenics scene, hebben zij meerdere malen in de krant gestaan, video reportages op tv geweest(RTL Nieuws) interviews o.a. in het muscle & fitness magazine gedaan en zelfs een regionale tv uitzending tijdens de calisthenics city battle.

Calisthenics Nederland: Royalbarzz heeft in het verleden samengewerkt met Calisthenics Nederland, een initiatief van Guido Bakker en Jelle Smeding. Zij verzorgden de jurering van de strict-form wedstrijden. Ook de reglementen voor de strict-form wedstrijden zijn opgesteld door Royalbarzz Calisthenics Organisatie en Calisthenics Nederland. Later zijn deze aangepast naar de behoefte van de atleten.

Samenwerkingen: In het begin toen de organisatie van Royalbarzz begon met het organiseren van wedstrijden, was er vrijwel geen andere organisatie of partijen die zich bezighielden met de wedstrijd ontwikkeling. Naast het opstarten van een community, de reglementen en het creëren van wedstrijd concepten kwam het team er al snel achter dat samenwerken heel belangrijk is voor de ontwikkeling en professionalisering van de sport op wedstrijdniveau. Zij hebben daarom de afgelopen jaren ook met verschillende partijen, bekende atleten en internationale organisaties samengewerkt.

Mike Beerens

Eigenaar en oprichter.

Instagram: @Mike.royalbarzz

Facebook: Mike.RoyalBarzz

E-mail: sales.royalbarzz@gmail.com

SAMENWERKINGEN

Tim Scheepers

Brand vertegenwoordiger.

Instagram: @t.c.m_royalbarzz

Facebook: Timscheepers

E-mail: Tim.royalbarzz@gmail.com

Het krachtsport evenement van Nederland!

Veldhoven is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en is gelegen ten westen van Eindhoven

Fitfair is de tweedaagse kennis en netwerk beurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitness branche.

Mud Masters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen.

Barmanie Pro is koploper binnen het ontwerp en de ontwikkeling van trainingsmateriaal voor alle leeftijden.

WSWCF is een internationale niet-gouvernementele organisatie zonder winstoogmerk. Oprichter van het WK.

Toekomst Royalbarzz

De toekomstplannen van Royalbarzz zijn zeer ambitieus. Het hoofddoel blijft natuurlijk de uitbreiding van de wedstrijd sport en het nieuwe merk promoten. Maar daarnaast is de organisatie ook bezig met de plannen voor een indoor calisthenics hal. Vanuit deze hal wil de organisatie wekelijkse calisthenics competities / leagues gaan opstarten voor alle niveaus. De organisatie van royalbarzz droomt ervan om in de toekomst in iedere provincie een calisthenics hal te openen zodat de wekelijkse competities, op meerdere locaties binnen Nederland kunnen worden georganiseerd. De plannen voor dit doel, zijn al in werking gezet. Daarnaast werken we samen met de verschillende sport organen en meerdere internationale federaties doormiddel van een wereldwijd sport akkoord. Op weg naar de olympische spelen!

Hoofdvestiging

Oude kerkstraat 45,

5507LB, Veldhoven Nederland.

+31 0648468622

Bedrijfs gegevens

KvK dossiernummer: 80064256

BTW nummer:

Bankgegevens

IBAN nummer: NL37INGB0006422694

Bank: ING Bank

BIC nummer: INGBNL2A