• +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen
  • +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen

Online Personal Calisthenics Training.

Wil jij graag voorbereiden op jou eerste calisthenics wedstrijd, of juist starten met trainen, misschien gezonder, fitter en sterker worden? Maar je weet nog niet precies hoe je dit moet aanpakken? Dan kan online personal calisthenics training en begeleiding via Royalbarzz Calisthenics Organisatie uitkomst bieden! Wij helpen jou met al je vragen op het gebied van gezondheid, supplementen, voeding en calisthenics, en motiveren jou bij het bereiken van je persoonlijke doelen.

Het maakt niet uit wat jouw exacte doel is, calisthenics training is voor iedereen! En de online personal calisthenics training van Royalbarzz wordt compleet afgestemd op jouw wensen. doelen en behoeften.

Wat is jou doel

Gezonder worden?

Fitter worden?

Sterker worden?

Voorbereiden op een wedstrijd?

Afvallen en slanker worden?

Spiermassa opbouwen?

Waarom Online Personal Calisthenics Training?

Begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke behoeften

Voedingsadvies gebaseerd op jouw leefstijl

Alles en altijd online. Coaching via WhatsApp, email of telefoon

Train waar en wanneer jij wilt

Je persoonlijke online coach 24/7 bereikbaar

Lagere kosten dan een fysieke Personal Training

Online personal calisthenics training is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd en op welk niveau je op dit moment actief bent. Dus zowel de beginnende sporter als de ervaren krachtsporter kan bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat. Een persoonlijk trainingsschema is ideaal wanneer je niet precies weet hoe je een goede workout samenstelt. Onze calisthenics trainingsschema’s op maat worden helemaal afgestemd op jouw doelen, niveau, sportsituatie en lichamelijke mogelijkheden.

Jouw resultaat staat voor ons centraal! Het voordeel van online personal calisthenics training is dat het laagdrempelig en betaalbaar is. Geen dure uurtarieven en zelf sporten in je eigen vertrouwde omgeving op de momenten dat het jou uitkomt!

Wat is Online Personal Calisthenics Training?

Wanneer je besluit om voor Online Personal Calisthenics Training te kiezen, ontvang je een intake formulier met vragen over je doelen, je leef-, voeding- en trainingsgewoontes en meer. Hierna volgt er snel een contactmoment om het formulier door te nemen op haalbaarheid en overige wensen. Je ontvangt wekelijks nieuwe trainingsschema’s op basis van je voortgang en deadlines. Deze schema’s worden specifiek voor elke klant op maat gemaakt, dus ook voor jou. De voortgang geef je wekelijks op een afgesproken dag door. Dit heeft betrekking op bijvoorbeeld je gewicht en opmerkingen wat de afgelopen week wel en niet is gelukt. Het woord “online” geeft het al aan, het meeste contact loopt via het digitale kanaal. Dit kan Facebook, Whatsapp of per e-mail zijn.

Het intake formulier is een vragenlijst over jouw leefstijl. Het is verdeeld in een aantal onderdelen. Het eerste deel heeft betrekking op jouw gegevens waarmee wij contact met jou op kunnen nemen. “Doelstelling” is het volgende onderdeel en tevens ook het belangrijkste onderdeel. Het stellen van een goed doel is essentieel. Hier worden namelijk de trainingsschema’s op afgesteld. Kies een doel waar je 100% achter staat en waar je ook 100% voor wil gaan. Anders gaat Online Personal Calisthenics Training je weinig brengen. Verder heb je nog de mogelijkheid om een aantal subdoelen in te vullen. Wanneer je bijvoorbeeld af wil vallen, maar ook een cardio of kracht doel daarnaast graag wil behalen, dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden Bij het onderdeel sportgegevens wordt gevraagd naar wat je op dit moment aan sport doet en wat eventueel de plus -en minpunten daarvan zijn.

De vragenlijst gaat verder met het onderdeel “levensstijl”. Dit is meer hoe jouw sociale omgeving er uitziet. Eén van de belangrijkste factoren voor motivatie en doorzettingsvermogen. Zegt iedereen dat je het kan, dan ga je er eerder zelf in geloven. Werk en werkstress komt hier ook aan bod. Als je de keuze maakt voor training- en voedingsschema’s dan word je huidige voedingspatroon ook bekeken door (Muscle Concepts) en bij dit onderdeel kun je aangeven of je allergisch bent voor bepaalde voeding of dat je vanwege een religie of geloof bepaald voedsel niet eet. Jij geeft aan waar je al ervaring mee hebt, of je het wil gebruiken en mogelijk tegen welk budget. In de schema’s die je krijgt staat (gedetailleerd) advies over welke supplementen, welk merk en wat je er bij moet eten.

Open en eerlijk. wij verwachten dat je openstaat om alles te proberen en 100% inzet geeft. wij verwachten uitgebreide feedback en dat je eerlijk aangeeft of iets haalbaar is of niet. Ben je niet uitgebreid in het aanmeldformulier, dan kan dit ten koste gaan van jou resultaten. Als je alle vragen hebt beantwoord, zijn er nog een aantal opdrachten. Deze opdrachten zijn onder andere het meten van een aantal “start maten”. Deze worden elke maand gecontroleerd om progressie bij te houden. Verder worden er voor en na foto’s gemaakt. Deze worden niet gebruikt voor reclame zonder toestemming.

Na de intake: Als het formulier is teruggestuurd en de eerste betaling is gedaan, gaat Royalbarzz aan de slag met de schema’s. Indien er iets onduidelijk is in de intake zal de trainer van royalbarzz online of telefonisch contact met je opnemen om mogelijk extra informatie te vragen. Binnen 48 uur na betaling en het terugsturen van het intake formulier ontvang je de eerste opzet voor je schema. Deze is niet bindend. Het schema moet voor jou haalbaar zijn! Is er iets niet mogelijk, onduidelijk of heb je vragen, stel deze dan altijd eerst voordat je aan het schema begint. Volg geen schema waarvan je weet dat hij niet haalbaar is. Je zal dan namelijk je doelen op het gestelde termijn niet halen en dat is het laatste wat wij willen. Geef dus eerst jouw feedback op het schema.

Afhankelijk van welk pakket je gekozen hebt, onderhoud je contact met een vaste trainer van royalbarzz. Wekelijks contact via whatssapp, mail of een belletje, waarin de afgelopen week besproken wordt en de aanpassingen voor de volgende week, is een vereiste.

Online Personal Training Pakketten (OPCT)

Contactformulier

Heeft u vragen of weet je niet welk pakket bij jou past, vul dan het onderstaande contact formulier in en wij reageren binnen 24 uur!