• +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen
  • +31 0648468622
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen retourrecht
  • levering binnen 2 werkdagen

De internationale calisthenics cup

Calisthenics Cup, Freestyle en Strict form wedstrijden.

Het internationale calisthenics toernooi, de Calisthenics Cup) wordt jaarlijks georganiseerd. Tijdens de calisthenics cup zijn de wedstrijden verdeeld over 2 dagen, op zaterdag de freestyle wedstrijden voor beginners, gevorderden, vrouwen en professionals. En op zondag de strict form wedstrijden en de strict form weighted wedstrijden. Verspreid over deze 2 dagen vinden er verschillende demonstraties en gast optredens plaats op het podium.

Sinds de 2e editie in 2016 trekt de calisthenics cup veel internationale belangstelling bij calisthenics atleten en het toernooi is daarom met meer dan 120+ atleten uit 18 verschillende landen uitgegroeid tot het grootste calisthenics toernooi van Nederland en omstreken.

Strenght & Physique Weekend (SAP)

In slechts enkele jaren tijd is het S.A.P. Weekend (voorheen Flex Cup) uitgegroeid tot HET krachtsportevenement van de Benelux. Met een ongekend aantal deelnemers in verschillende krachtsporten en een ongekend aantal bezoekers is het S.A.P. Weekend een evenement dat je niet meer mag missen als liefhebber van krachtsporten. De calisthenics cup werd tussen 2015 en 2018 georganiseerd in de indoor fitness expo van het S.A.P. Weekend. Locatie: Koningshof te Veldhoven.

Fitfair Jaarbeurs Utrecht

De internationale calisthenics cup 2019 vondt plaats tijdens de FitFair in de Jaarbeurs van Utrecht!

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 Novemver 2019, vondt de 5e editie van onze internationale calisthenics cup voor het eerst plaats op de Fitfair jaarbeurs in Utrecht.

Fitfair is de tweedaagse kennis en netwerk beurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitness branche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness beurzen.

Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 18 state of the art conferentie zalen. Topsporters delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding. Professionals zullen inspirerende masterclasses verzorgen over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschoolhouders en (personal) trainers. Dit alles in combinatie met een energieke innovatieve beursvloer, maakt Fitfair tot een uniek event in fitness.

Het bij elkaar brengen en inspireren is de missie.

Het creëren van beleving tijdens evenementen is de kracht.