Welkom op onze pagina

App

 

Wij zijn calisthenics organisatie ''Royalbarzz'' en houden ons voornamelijk bezig met het organiseren van officiele calisthenics wedstrijden en competities voor zowel beginnende calisthenics beoefenaars, gevorderden maar ook de internationale en nationale professionals. In 2015 zijn we van start gegaan met de Calisthenics City Battle. Gevolgd door de inmiddels internationale Calisthenics Cup. Vanaf 7 oktober 2017 word jn samenwerking met Bar Gladiator Calisthenics Events, de Battle of the Lowlands aan de lijst toegevoegd.

Daarnaast bieden wij trainings materialen aan in onze webshop. Met onder anderen: hoge en lage paralletes, resistance bands, kettlebels, foam rollers, matten en ga zo maar door...

Wij werken samen met de Nederlandse Calisthenics Bond om deze sport op wedstrijd niveau zo veilig en professioneel mogelijk te laten verlopen. Vanaf Mei 2017 zijn de strict form ranglijsten van start gegaan voor de Nederlandse deelnemers. Speciaal voor de Internationale deelnemers is de Royal Ranking in het leven geroepen.

Wij van Royalbarzz hebben als doel voor ogen dat deze sport voor iedereen toegankelijk en vooral veilig moet zijn. Zowel voor de trainingen als de wedstrijden en evenementen binnen deze sport scene.

Bekijk hier het nationale strict form regelement van de Nederlandse Calisthenics Bond.

App

 

Ben jij opzoek naar een calisthenics evenement, wedstrijd, workshop of show. Neem dan contact met ons op voor de voorwaardes

Volg Royalbarzz op facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over wedstrijden of aanbiedingen!